Прокат столів і лавок для масових заходів

  • Reviews: 0
  • 0

Шірокойпопулярності в Україні набирають вуличні фестивалі. В якому б вони місці непрохідний, потрібна меблі. Ключовими вимогами до меблів для улічнихмеропріятій є: міцність і невибагливість до погодних умов. І у насісти вихід - оренда дерев'яних столів Рейка з лавками.

Що мипредлагаем?

Одна з основнихдеятельностей нашої компанії є забезпечення меблями фестивалів. У зв'язку зцим було прийнято рішення збільшити кількість столів на прокат. Ми восстановіліі закупили 100 столів та 200 лавок. Що значить, що за допомогою Event Help ви можете разместіть800 людина на заході. Це не багато, але для початку не мало ...

Де будуть полезнидеревянние столи на прокат?

Саме вказати «де?» Ми не можемо. Цей стіл широко використовується на різних заходах. Єдине що ми можемо точно сказати - столдля вуличних заходів. Найчастіше дерев'яний стіл в оренду ви можете побачити напікніках, фестивалях вуличної їжі, ярмарках, заміських заходах.

Завдяки своейфункціональності стіл дерев'яний на прокат став універсальним столом. Егополюбілі знімальні групи, за компактність в перевезення і великою посадочностьлюдей.

Самимнестандартним рішенням минулого року, було використання столів і лавок в поледля проведенні весілля на 300 человекJ.

Столи і лавки напрокат - це все?

У нас дляпроведення свого вуличного заходу ви можете замовити широкий ассортіментоборудованія. Ми надаємо в оренду столи і стільці, тенти і парасольки, генераториі освітлення, мангали і казани, а також багато іншого обладнання.

 

Стіл Рейка

Стіл Рейка

Технічні характеристики:Довжин..

300грн

Детальніше
Лавка складна

Лавка складна

Технічні характеристики:Довжин..

100грн

Детальніше
Комплект на 8 персон

Комплект на 8 персон

Оренда столів з лавками необхі..

500грн

Детальніше
Намет 6x4

Намет 6x4

Технічні характеристики:Розмір..

3 000грн

Детальніше
Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.