Оренда тарілок і аксесуарів
Пиріжкова тарілка 16см
10грн
Тарілка закусочна 21см
10грн
Тарілка підставна 27см
15грн
Салатник 22х22
30грн
Салатниця 22х22
30грн
Бульйонна чашка
10грн
Тарілка супова 26см
10грн
Глибока тарілка 27см
25грн
Тарілка 25х25см
25грн
Блюдо 32х20 см
25грн
Блюдо овальне 32см
25грн
Салатник 12см (300мл)
10грн
Сланцеве блюдо
50грн
Тарілка 27см Cambro
5грн
Тарілка 27см Cambro
5грн
Овальне блюдо
15грн
Чашка чайна
10грн
Фруктовница
50грн
Цукорниця
10грн
Чашка кавова
10грн
Молочник
10грн
Чайник
20грн
Блюдо для фруктів
60грн
Кавник
20грн
Креманка
5грн
Набір для спецій
25грн
Серветниця
15грн
Соусник
20грн
Соусник
20грн
Соусник скло
20грн

Оренда тарілок і аксесуарів
Тарілка на прокат - це не тільки вид посуду для подачі їжі, але і головний предмет сервіровки вашого столу. Адже від того, як виглядятваші тарілки, залежить естетичність сервіровки на Вашому заході.
У нас ви знайдете величезний вибір оренди тарілок і аксесуарів, відповідних стилю вашого заходу. На що слід звернути увагу прівиборе тарілок?
Для початку необхідно визначитися з призначенням тарілок, які ви збираєтеся використовувати. Найпоширеніші види тарілок: підставочні тарілки в оренду, оренда закусочних тарілок, пиріжкові тарілки на прокат, закусочні тарілки в оренду, десертні тарілки, оренда УБМБФОЙЛБ, оренда страви.
Плоскі підставочні тарілки використовуються для сервірування столу і підкладаються під тарілки зі стравами, спинці, салатник і ін. Їх також можна використовувати в якості подачі страв.
Закусочні тарілки використовуються для подачі гарячих закусок.
Пирожкова тарілки потрібні для подачі хлібних виробів: грінок, булочок, тостів, хліба та ін.
Дрібні столові тарілки служать для подачі других страв, гарніру.
Глибокі столові тарілки використовують для супів, бульйонів і інших рідких страв.
Дрібні десертні тарілки потрібні для подачі десертів, таких як, фрукти, ягоди, пудинги.
Глибокі десертні тарілки для об'ємних або рідких десертних страв.
Салатники різної форми застосовуються для подачі різних салатів.
Круглі страви застосовуються в тому випадку, якщо ви хочете подати на стіл всілякі бутерброди, канапе, тарталетки. Також в них подають овочі та птицю.
Овальні блюда застосовуються для подачі різних нарізок і заливного.