Оренда тарілок і аксесуарів


Пиріжкова тарілка 16см
Тарілка закусочна 21см
Тарілка підставна 27см
Салатник 22х22
Салатниця 22х22
Бульйонна чашка
Тарілка супова 26см
Глибока тарілка 27см
Тарілка 25х25см
Блюдо 32х20 см
Блюдо овальне 32см
Салатник 12см (300мл)
Сланцеве блюдо
Тарілка 27см Cambro
Тарілка 27см Cambro
Овальне блюдо
Чашка чайна
Фруктовница
Цукорниця
Чашка кавова
Молочник

Молочник

10грн

Чайник

Чайник

20грн

Блюдо для фруктів
Кавник

Кавник

20грн

Креманка
Набір для спецій
Серветниця
Соусник

Соусник

20грн

Соусник

Соусник

20грн

Соусник скло
Оренда тарілок і аксесуарів

Оренда тарілок і аксесуарів

Тарілка на прокат - це не тільки вид посуду для подачі їжі, але і головний предмет сервіровки вашого столу. Адже від того, як виглядятваші тарілки, залежить естетичність сервіровки на Вашому заході.

У нас ви знайдете величезний вибір оренди тарілок і аксесуарів, відповідних стилю вашого заходу. На що слід звернути увагу прівиборе тарілок?

Для початку необхідно визначитися з призначенням тарілок, які ви збираєтеся використовувати. Найпоширеніші види тарілок: підставочні тарілки в оренду, оренда закусочних тарілок, пиріжкові тарілки на прокат, закусочні тарілки в оренду, десертні тарілки, оренда УБМБФОЙЛБ, оренда страви.

Плоскі підставочні тарілки використовуються для сервірування столу і підкладаються під тарілки зі стравами, спинці, салатник і ін. Їх також можна використовувати в якості подачі страв.

Закусочні тарілки використовуються для подачі гарячих закусок.

Пирожкова тарілки потрібні для подачі хлібних виробів: грінок, булочок, тостів, хліба та ін.

Дрібні столові тарілки служать для подачі других страв, гарніру.

Глибокі столові тарілки використовують для супів, бульйонів і інших рідких страв.

Дрібні десертні тарілки потрібні для подачі десертів, таких як, фрукти, ягоди, пудинги.

Глибокі десертні тарілки для об'ємних або рідких десертних страв.

Салатники різної форми застосовуються для подачі різних салатів.

Круглі страви застосовуються в тому випадку, якщо ви хочете подати на стіл всілякі бутерброди, канапе, тарталетки. Також в них подають овочі та птицю.

Овальні блюда застосовуються для подачі різних нарізок і заливного.

Популярно: Оренда бокалів | Оренда столів |Оренда текстилю | Оренда Loft меблів

Показ 1 до 30 з 30 (1 Сторінок)