Оренда столових приборів
Ложка столова
6грн
Вилка столова
6грн
Ложка кавова
5грн
Ложка чайна
5грн
Ніж столовий
6грн
Вилка для риби
10грн
Ніж для риби
10грн
Лопатка для торта
50грн
Ложка для соусу
25грн
Місо ложка
15грн
Щипці для льоду
15грн
Щипці для тістечок
25грн
Щипці для цукру
15грн
Ложка для гарніру
25грн
Ложка для салату
25грн
Кухонний пінцет
50грн
Ложка барна
25грн
Черпак
30грн

Прокат столових приборів для сервірування
Всі столові прилади на прокат діляться на основні (індивідуальні) і допоміжні (загальні).
Основні прилади призначені для прийому страв, загальні - для розкладання їх.
До основних приладів відносяться - закусочні, рибні, столові, десертні, фруктові.
Їдальня вилка, ніж, і ложка - використовуються при сервіруванні столу для подачі перших і других страв.
Закусочні вилка, ніж - відрізняється від столового приладу розміром, закусочні менше. Застосовуються при подачі холодних страв і закусок.Нож в основному має зубчасте вістря.
Рибний прилад вилка з чотирма короткими зубцями і поглибленням для відділення кісток і ніж з коротким, але широким лезом у вигляді лопатки - подається до гарячих рибних блюд. Також часто за відсутності рибних приладів використовують столові.
Десертні прилади менше закусочних, застосовуються при подачі солодких страв, іноді фруктів.
Фруктові прилади найменші, складаються з ножа з вілкой.Нож загостреним кінцем, складаний подібний, вилка - з двома зубцями.
Також виділяють чайну ложку і кавову, остання така ж як чайна тільки менше розміром.
Допоміжні прилади:
- Ложка для салатів - за розміром більше їдалень
- Разлівательние ложки для перших і солодких страв - різних розмірів, ложки для соусу - мають носик-злив.
- Великі щипці для розкладки випечених виробів, малі - для цукру.
- Кондитерська лопатка для розкладки тістечок та тортів.
Підготовлені прилади і посуд до моменту їх використання необхідно розташувати в зручному місці і закрити серветкою або рушником.