Оренда столових приборів


Столова ложка
Вилка столова
Ложка кавова
Ложка чайна
Ніж столовий
Вилка для риби
Ніж для риби
Лопатка для торта
Ложка для соусу
Ложка для соусу №2
Ложка фуршетна
Щипці для льоду
Щипці для тістечок
Щипці для цукру
Ложка для гарніру
Ложка для салату
Ложка барна
Черпак

Черпак

25грн

Оренда столових приборів

Прокат столових приборів для сервірування

Всі столові прилади на прокат діляться на основні (індивідуальні) і допоміжні (загальні).

Основні прилади призначені для прийому страв, загальні - для розкладання їх.

До основних приладів відносяться - закусочні, рибні, столові, десертні, фруктові.

Їдальня вилка, ніж, і ложка - використовуються при сервіруванні столу для подачі перших і других страв.

Закусочні вилка, ніж - відрізняється від столового приладу розміром, закусочні менше. Застосовуються при подачі холодних страв і закусок.Нож в основному має зубчасте вістря.

Рибний прилад вилка з чотирма короткими зубцями і поглибленням для відділення кісток і ніж з коротким, але широким лезом у вигляді лопатки - подається до гарячих рибних блюд. Також часто за відсутності рибних приладів використовують столові.

Десертні прилади менше закусочних, застосовуються при подачі солодких страв, іноді фруктів.

Фруктові прилади найменші, складаються з ножа з вілкой.Нож загостреним кінцем, складаний подібний, вилка - з двома зубцями.

Також виділяють чайну ложку і кавову, остання така ж як чайна тільки менше розміром.

Допоміжні прилади:

  • Ложка для салатів - за розміром більше їдалень
  • Разлівательние ложки для перших і солодких страв - різних розмірів, ложки для соусу - мають носик-злив.
  • Великі щипці для розкладки випечених виробів, малі - для цукру.
  • Кондитерська лопатка для розкладки тістечок та тортів.

Підготовлені прилади і посуд до моменту їх використання необхідно розташувати в зручному місці і закрити серветкою або рушником.


Показ 1 до 18 з 18 (1 Сторінок)