Оренда посуду для фуршету в Києві
Для початку потрібно розібратися, що таке фуршет і з чим його «їдять»?
Поняття фуршет бере початок в ХІХ столітті, означає «з виделкою в руці» і виникло у франції. За часів революції парламентарі обідали о 5 годині вечора, і, щоб не відриватися від справ, брали їжу стоячи біля столу з виделкою в руці.
У наш час фуршет особливо не змінився, це все той же прийом їжі. Запрошені їдять стоячи, вільно вибираючи наїдки і напої, обслуговуючи себе самостійно використовуючи в якості столових приладів переважно вилку. Стільців і столів із розписаними місцями не передбачено.
Для чого ж такий швидкий прийом їжі в наш час ???
- Коли кількість запрошених людей велика, а місця для їх розміщення не вистачає. Для створення комфорту користуються послугою «оренда коктейльного столу» і «оренда фуршетного столу», перший використовується для зонування приміщення і прийому їжі, а другий як роздатковий стіл, на якому викладається їжа.
- Коли є обмеження в часі у гостей і господарів заходу. Наприклад, весілля, коли молодята перебувають на фотосесії, а для повного прийому їжі ще зарано. Або діловий фуршет-коктейль, його зазвичай організовують в перервах між переговорами, нарадами, конгресів.
- Мета зустрічі спілкування, а не прийом їжі. В такому випадку фуршет є приємним бонусом або «перекусом»
Що таке фуршет - ми розібралися. Тепер підберемо посуд і текстиль напрокат для нашого заходу.
Почнемо з меблів, а вони потрібні для організації нашого заходу. Зазвичай використовують столи довжиною від 150 см до 250 см (оренда фуршетного столу), шириною 80-90 см. Для сервирування їжі, а також столи висотою від 90-110см (оренда коктейльного столу) для зручного розташування наших гостей.
На столи накривають скатертину і надягають спеціальну спідницю. Вибір скатертини залежить від типу заходу. Між скатертиною / спідницею і підлогою має залишатися мінімум 5 см. При сервірування столу ставиться квіткова композиція.
Прохолодні напої ставляться в пляшках етикеткою до краю столу, а соки і морси - в глечиках на тарілках. Тарілки ставлять в рядок по 5-10шт у висоту, квадратні тарілки під кутом в 45 °. Оптимальні розмір тарілки від 23-25 см, закусочна тарілка.
Event Help - професійно займається орендою посуду та текстилю для проведення фуршетів і банкетів. У нашому асортименті великий вибір посуду, текстилю, а також меблів в оренду. Ми надаємо такі послуги як: оренда келихів, оренда тарілок для фуршету, оренда фуршетних столів, оренда скатертин, оренда фуршетной спідниці, оренда коктейльних столів, оренда столових приладів і багато іншого.
У нас є, що Вам запропонувати !!!