Бокали на прокат для заходів в Києві
ОСОБЛИВОСТІ КЕЛИХІВ – ЛЕГКИЙ ВСТУП

ОРЕНДА КЕЛИХІВ ДЛЯ ЧЕРВОНОГО ВИНА
Бокали, в яких подають червоне вино, сильно відрізняються від тих, у яких слід подавати біле. Основною відмінністю є розмір, келехи для червоного більші і глибші. Показовим є великі чаші, що звужуються до верху та за своєю формою нагадують бутон тюльпана. Це спеціально створено для того щоб вино краще контактувало з повітрям, а це прискорює процес вивільнення прихованих ароматів. Форма бокала грає велику роль, завдяки своїй формі та глибині, бокал для червоного винна зберігає та зосереджує унікальний аромат букетів вина. Великий на 560 або 800 мл келих з прозорого скла в якому на третину налито прекрасного вина, доповнить будь який захід).
ОРЕНДА БОКАЛА ДЛЯ БІЛОГО ВИНА
Зазвичай келихи для білого вина мають вузьку та струнку чашу. Вони менші, ніж бокал для червоного вина. Основна різниця в бокал полягає у характеристиках вина. На відміну від червоного вина, біле не потребує інтенсивного контакту з повітрям. Більше того, тонкий аромат білого вина може «вивітритися» з великого бокалу через чашу. Для тих хто зацікавлений у відчутті ароматів, або хочуть насолодитися максимально вином, які супроводжують дегустацію, можуть вибирати бокали злегка закритою чашею, це дозволяє вберегти легкі запахи вина. Невеликий об’єм келихів для білого вина сприяє збереженню низької температури напою. Важливо пам’ятати, що є витримані білі вина, що витримувались в дубових бочках, їх потрібно подавати в трохи ширших келихах, ніж молоде вино з фруктовим або квітковим ароматом. Також келихи з більш обємною чашою будуть корисні при подачі «важких», насичених білих вин.
ОРЕНДА БОКАЛІВ ДЛЯ ІГРИСТИХ ВИНА ТА ПРОКАТ БОКАЛІВ ДЛЯ ДЕСЕРТНОГО ВИНА
Ігристі вина або як ми звикли «шампанське» подається охолодженим до більш низьких температур. Через це форма бокала інша ніж для білого вина. Келихи для шампанського характеризуються високою та вузькою чашою з витягнутими стінками. Бокали такої форми називаються «флейти», через схожість з цим інструментом. Такий дизайн полегшує підтримувати температуру вина, а також затримує вивільнення бульбашок ігристих газів, які характерні для ігристих вин і шампанських. А от десертні вина навпаки подаються в низьких келихах з чашею, що звужується вгору. Зазвичай такі вина мають підвищений вміст алкоголю, тож ця форма бокала збереже в ньому вміст етанолу та не дасть йому випаруватись надто швидко. Завужені келихи дозволяють краще зберігати аромат вина.
Event Help надає бокали в оренду для всіх видів напоїв. В нашому асортименті бокали для вин і коктейлів, а також для коньяків, бренді, віскі та ін. Ми пропонуємо повний комплекс послуг оренди посуду в Києві.
Будем раді Вас бачити серед наших клієнтів!
Слава Україні!!!